Lunch with bestie

Godmorgon! Eller kanske inte.. 😉 Klockan är ju redan över tolv! Jag har varit vaken sedan nio, jag och G fick äntligen lite sovmorgon. Han kom hem från Östersund igår, som jag saknat honom. <3 Mysigt att få en ledig dag ihop idag. 

Igår hängde jag med mamma på förmiddagen, vi gick i lite butiker och bara myste runt innan hon släppte av mig i stan då jag skulle möta upp Clara. Vi gick till da Matteo i vanlig ordning, jag var så himla hungrig så det blev en given sallad där. Jag säger det igen, den är SÅ god!! Ni måste prova. Vi satt där i någon timma och bara pratade om allt, sedan vandrade vi vidare i lite butiker och kikade runt. Jag fick även den finaste födelsedagspresenten av henne som jag ska visa er snart, sååååå himla fin verkligen. <3Sedan hämtade pappa upp mig så åkte vi och hämtade Gustav. Resten av eftermiddagen innehöll endast mys i stora lass. Det är så härligt att få sakna varandra och sedan få krama om varandra igen efter ett par dagar, lever för det. <3 På kvällen åkte jag och Gustav för att handla lite till veckan och sedan avslutade vi kvällen framför ett avsnitt av La Casa de Papel. En perfekt kväll!

Idag fick vi sovmorgon som jag nämnde! Väldigt skönt. Vi har ätit en lång och god frukost, tittat på serie och bara myst hela morgonen. Nu behövde jag dock få lite saker gjort på datorn och Gustav ”behövde” spela. Men vi båda är sugna på att komma ut lite trots det tråkiga vädret… Blir kanske en sen lunch i stan! Annars har vi inga planer vilket är väldigt skönt faktiskt.

Hoppas ni får en superfin dag, kika in lite senare så får ni kika på gårdagens outfit också. <3 

PUSS OCH KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.