För ett år sedan..

Dagen till ära tycker jag att vi kör en throwback till förra året i april. Tycker om att göra sånna här inlägg, det är ju faktiskt det bästa med att ha en blogg, att man kan se tillbaka och samtidigt se hur annorlunda allt var då. Så kul egentligen! Tänker att vi tar april från början… Vi flyttade till Stockholm! Efter många turer så hamnade vi tillslut där, minns att det var en otrolig lättnad att äntligen få besked. Vi bodde på hotell ett tag men fick ändå ganska snabbt tag i en lägenhet vilket var väldigt skönt. <3 Jag gick i skolan också, minns att det var väldigt rörigt här ett tag. Det var så mycket för mitt huvud att både klara av en flytt samt slutspurten i skolan. Mådde tyvärr inte alls bra under denna tiden!  MEN, vi hade studentskivor och det livade ju faktiskt upp saker och ting en del. SÅ roligt! Här var det superhjälte eller skurk tema, jag var Katniss i Hunger games. 😛 Jag och min familj firade min födelsedag några dagar tidigare eftersom jag skulle fira min födelsedag i Stockholm. Vi åt en stooor och mysig brunch som jag minns var så himla mysig! <3  Sedan bar det av till Stockholm och vi flyttade in i vår lägenhet. Dagen efter var det min födelsedag och Gustav överraskade mig med det finaste blombudet jag någonsin fått. Han är så fin min Gustav. <3  Resten av min födelsedag spenderades på Ikea och sedan på favoriten Taverna Brillo. <3 Mmmm saknar löjromspizzan där….. 🙁 Vi installerade oss i vårt nya hem och i vår nya hemstad. Gud vad jag saknar Stockholm och denna lägenheten, det är helt sjukt. Får ont i magen när jag ser dessa bilder, så mycket känslor bakom denna tiden! Åh vad jag saknar det. Mamma och pappa kom upp till oss och firade påsk! Påsken var ju betydligt mycket senare förra året. Det var supermysigt i alla fall! Vi åt god mat, gick på fotboll och la en ros på Sergels torg efter terrorattentatet. <3 Vi hann även med lite kärlek i Kungsträdgården. <3 Fotboll och en av de fina solnedgångarna i huvudstaden. <3 Våren kom! Jag pendlade fram och tillbaka mellan Stockholm och Göteborg, detta är min favoritslinga i skogen här hemma i Götet, så vackert på våren! <3 Här gick jag många gånger för att bota min ångest. Jag och Lovisa brunchade i vanlig ordning! En solig dag där jag och Gustav invigde lunch utomhus på Vau De Ville. Timman senare satt jag på tåget hem igen och mådde skit, som alla gånger när jag behövde åka tillbaka till Göteborg. Förlåt om det blir lite negativt här men känner att jag behöver skriva om det, det var verkligen en jobbig period i livet och det tänker jag inte sticka under stolen med! Vi sjöng vårsången i skolan och just denna dagen mådde jag jättebra. Jag hade packat väskan för en hel vecka i Stockholm och att få sjunga vårsången var att komma ett steg närmare studenten! Sån lycka <3 Detta var min hatt! Vi tar alltså på oss dessa denna dagen, har på oss dem då och då fram till studentdagen, där vi kastar dem till resterande elever och tar på oss studentmössan! En härlig tradition. <3 Jag åkte till upp till Stockholm och firade Gustavs födelsedag. SÅ himla mysigt! <3  På kvällen gick vi ut och åt med hela hans familj på Brillo vilket var så mysigt. Så härligt med hela gänget samlat! <3

Ja hörni, det var det! Om jag ska summera förra årets april så var det känslomässigt en bergochdalbana, annars var det en väldigt mysig månad. Våren kom och sommaren närmade sig med stormsteg, vi älskade att få bo i Stockholm och det saknar jag väldigt mycket idag. Är så glad att vi fick den möjligheten!

1 Kommentar

  1. (Hhhhhh säger:

    Hejsan! Du skriver att du ofta mått dåligt denna period, haft ångest m.m men du går aldrig in på mer specifikt varför! Exakt vad och vilka faktorer som fick dig att känna så liksom.. hade vart sjukt intressant om du kunde gå in mer på det! Självklart vill vi även läsa sämre saker då livet inte alltid är positivt ju!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.