Studentklänning

– Inlägget innehåller adlinks –

Nu närmar sig studenttider och jag minns själv hur spänd, exalterad och stressad jag var vid denna tiden förra året. Många saker var i rullning och dem sista sakerna i skolan skulle avklaras, mitt uppe i detta skulle man ordna klänning till både bal och student. Jag fick klart min balklänning i mars tror jag, jag köpte min på Zetterberg Couture! Men studentklänning blev jag inte klar med förrän i maj tror jag. Det var något som stressade mig SÅ mycket! Man ville ju ändå ha en klänning som håller sig på plats, som inte blåser upp, som inte är för varm och som dessutom passar ens personlighet, för mig var det även viktigt att kunna ha BH under så att jag slapp tänka på vart mina bröst var så att säga. 😉 Nej, men det var verkligen skönt att inte behöva tänka på att dem höll sig på plats! Jag hittade min klänning på Mango tillslut, den var verkligen HELT perfekt! Höll sig på plats och var så himla fin. Här kommer en bild på mig från studenten.Man ser inte min klänning så värst bra här men det var den bästa bilden jag hade! Som ni ser så har min klänning en ”form” vilket betyder att den inte blåste upp eller fladdrade omkring samtidigt som den inte var tight. DET var väldigt skönt!!!

Jag har kikat runt lite och funnit några klänningar som jag hade köpt om jag skulle ta studenten i år. Vet att ni är många som fortfarande letar så här har ni lite tips!  HÄR (favorit!!!) // HÄR HÄR (favorit!!!) // HÄRHÄR // HÄR (favorit!!!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.