Toso

Om ni redan läst mitt förra inlägg så vet ni ju redan att jag och G åt på Toso på min födelsedag. Jag älskar den restaurangen, allt är så bra där! Servicen, maten, drycken och stämningen är grym. Ni måste gå hit om ni är i Göteborg, men se till att boka bord i tid, det är väldigt poppis!På Toso serveras det Asian Fusion, man beställer in smårätter som man sedan delar på och det tycker jag är ett grymt koncept! Man får smaka på nya maträtter och man måste verkligen vara nyfiken om man ska äta här tycker jag, det går liksom inte riktigt att vara allt för kräsen. Maten ÄR magisk.Denna laxtartaren var helt otroligt god! Den serveras med chilimajo (tror jag) samt vattenmelon och gurka, så gott!Kyckling-dumplings! En av mina favoriter.Friterade räkor med chilimajo!Cheesecake. <3

Detta var absolut inte all mat, vi beställde även in vårrullar, softbuns, edamamebönor samt något mer som jag inte kommer ihåg vad det hette… Men allt var verkligen magiskt gott! Snacka om att bli proppmätt haha.

Sedan gick vi hem och somnade på stört, gud vad gott jag sov den natten. Man önskar ju att man hade den gigantiska, sköna sängen hemma också, med massor av kuddar och fluffiga täcken. Att sedan vakna upp till sol morgonen efter kändes grymt, vi låg kvar och bara tittade på utsikten ett bra tag innan vi tog oss upp till frukosten.Väl på frukosten serverades en superfräsch buffé men man kunde även beställa in smårätter. Vi båda beställde in mannagrynsgröt, HUR längesen var det inte man åt det? Vi var bara tvungna. Annars åt jag massor av frukt, ägg och annat gott som fanns. Sen satt vi bara och njöt av kaffet, lugnet och varandra. Så mysigt!

Vi checkade ut vid elva och gick då ganska direkt till stan för att möta upp min storebror. Vi slog oss ned i solen med varsin kaffe.Sedan var det dags för oss att hämta upp bilen som fraktats från England. Det var inte lätt vill jag lova! Men det löste sig tillslut. Vi åkte vidare för att kika på en lägenhet som vi blivit erbjudna, men det blev inget med den, så vi letar fortfarande… På kvällen kom Gustavs mamma och då åkte vi in till Vapiano för en snabb och enkel middag, massor av prat och härligt häng. Både jag och Gustav var trötta sedan min födelsedag så det var väldigt skönt att komma hem och sova sen.

NU känner jag att det blev väldigt rörigt här i slutet, tänkte blogga om gårdagen också men insåg att jag inte hade några bilder. Men jag och G’s mamma var på stan, åt lunch och sedan fick vi lite gäster hem till mig. En väldigt mysig fredag! Idag skiner solen ännu en dag och jag måste in till stan för lite ärenden. Sedan ska jag träna. Det var några dagar sedan nu! <3

Hoppas ni hängt med i mina röriga inlägg, blir oftast så när jag vart borta ett tag. <3 Vi hörs alldeles snart igen, PUSS!

2 Kommentarer

  1. Julia säger:

    VAAAAR kan ja köpa dina örhänge???? Så snygga och du med!!

    1. amandafranzen säger:

      Dem kommer från Pilgrim men jag köpte mina hos min franstjej… Tror dock dem finns lite överallt! <3 Så himla fina, passar till allt! Och TACK snälla du! <3 Kraaam

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.