Måndagstankar

Det är måndag och ny vecka. Tiden går så ofantligt fort hörni, det känns som att jag alldeles nyss var hemma i Sverige, men det är ju redan två veckor sedan vi kom tillbaka hit. Galet! Det har verkligen varit full rulle sedan vi kom hit igen, men jag klagar inte, trivs just nu väldigt bra med tillvaron och jag vill nog helst att tiden ska gå ganska fort här nu i januari faktiskt.

Det slog mig även att många kanske börjar skolan idag efter jullovet också? Herregud alltså, känns inte alls som att jag gick i skolan för ett år sedan! Gustav sa det när jag höll på med min årsresumé, att det inte alls känns som att jag faktiskt gick i skolan i våras, som sagt, tiden går så fort och det händer så mycket på så lite tid i vårt liv. Han tyckte att det kändes som att det var minst två år sedan jag tog studenten, haha. Ibland kan jag känna så själv också… Galet!

Hur som, Gustav lämnade mig imorse för ännu en bortamatch. Denna gång i Manchester och han kommer inte hem förrän imorgon natt. Lite ovan måste jag säga att jag är! Han har ju inte fått spela match sedan i november så att helt plötsligt kastas in i det vi var i tidigare har vart lite omtumlande, men  jag vänjer mig snart, man lär sig att umgås med sig själv på ett helt annat sätt som sagt. SÅ, idag sov jag ut, har nu ätit tre knäckemackor (svenskt chia knäcke…mmmm) och druckit en kopp te och ska strax gå till gymmet tänkte jag. Ingen tidspress, inga måsten, bara det jag vill göra. <3 Ska köpa med mig en badbomb från Lush också och göra en favorit i repris ikväll. Egentid när den är som bäst!Jag måste förbi affären sen, det ekar tomt i kylen och jag vill fylla på med grön och härlig mat. Måste köpa vatten också, haha. Man tar verkligen inte vatten för givet här i alla fall! 😉

Nej, nu ska jag byta om och få i mig något litet innan gymmet. Ha en underbar dag mina hjärtan! 

PUSS OCH KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.