London – Pt.2

Alla dessa mäktiga byggnader… Jag kan inte sluta säga det, men nu under jul blir ju alla byggnader extra pampiga med alla häftiga ljus. Kunde inte motstå att fånga denna på bild när vi gick ifrån Harrods till Harvey Nichols. Så fint!Jag är ju en sucker för fina miljöer, London besitter många sådana! Dessa staket är ju underbara om ni frågar mig, hihi, ni ba – staket liksom.. 😛 Hehe, jag tror ni förstår, den där typiska Engelska stilen älskar jag! 

Här hittade vi ett fint kvarter som vi stannade till vid för att ta lite bilder. Kan ju passa på att berätta vad jag hade på mig dessutom! Även om det inte var så speciellt. 🙂Kappa – Zara // Vaxade byxor – Vero Moda // Skor – Alexander Mcqueen // Scarf – Gucci

Detta var dock på tok för kallt. Jag glömde liksom av att det är december, så jag hade endast en tunn blus undertill. Jag fick därför springa in på närmsta Zara-butik och köpa en varm stickad tröja jag kunde dra på mig under. Annars hade jag aldrig klarat av att gå runt så länge utomhus! Dåligt planerat. I know. Men vädret och kylan svänger så mycket här i England så jag tänkte inte att det skulle vara så kallt, haha.  Jag lärde mig en läxa i alla fall!

Efter en sväng på Harrods och Harvey Nichols tog vi en taxi vidare till Bond street. Vi kikade runt i alla fina butiker medan det började mörkna utomhus. Vi stannade till för dagens första inköp för Gustavs del på Old Bond Street och sedan åkte vi tillbaka till Oxford Street för en sista sväng innan vi behövde åka vidare till Paddington.Jag var så himla nöjd med dagen när vi tillslut satte oss på tåget hem igen vid sju. Så glad över att vi fick fint väder och inget regn, bara massor av mys och härlig julkänsla hela dagen. Jag önskar mig inte något av Gustav i julklapp direkt, vi har bestämt att inte göra en så stor grej av det. Men det enda jag kunde komma på var en trip till London, så detta var ju som en liten julklapp då vi inte kommer vara med varandra på julafton. Jag tycker att resor och upplevelser är de bästa presenterna, saker som sätter sig på minnet istället. Det är ju de sakerna man kommer minnas när man är gammal och skruttig! Är så tacksam över att vi kom iväg och att vi fick en så fin dag ihop. Om ni ska besöka London tycker jag verkligen att ni ska göra det under juletider, det är ju underbart. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.