FÖRSENAT FLYG

Jag avskyr förseningar… Alltid ska det ske på Landvetter också. Vad är det med det egentligen? Haha.. Jaja. Planet blev hela två timmar försenat idag, som tur var kom vi iväg tillslut och det var skönt att vi inte skulle vidare därefter. Innan ombordstigning tog vi en macka och en smoothie på Joe & the juice. Därefter mötte vi upp Allan och Lovisa och kramades och pratade lite innan vi skildes åt igen. Jag och G satte oss i loungen en stund och tog varsin kaffe, jag fick lite jobb gjort och sedan gick vi till gaten. Flygresan gick annars ovanligt bra idag, jag satt och skrev hela resan så tiden bara flög fram. Skönt när det är så, ibland kan man ju bara sitta där och vänta ut tiden och det är det värsta jag vet. Skönt att ha lite att göra! Då brukar tiden gå fort. Jag har så mycket inspiration just nu så det är väldigt kul, snart kommer även det efterlängtade inlägget om vår resa upp. Kul va? 😀Nu har vi kommit fram till Bristol i alla fall, det känns bra. Vi åkte en taxi hit ifrån Heathrow och nu har vi kommit fram till hotellet. Vi ska inte göra något speciellt ikväll, vi båda är rätt trötta efter resan, vi har precis varit och ätit på San Carlos bara. Berättar mer om det imorgon.

Imorgon hoppas jag på att kunna leta upp ett bra gym som jag kan fixa kort på. Alltid svårt det där med gym… Vägrar ha ett sunkigt och dåligt utrustat gym! Har funderat på David Lloyd’s då G har det med laget, har vart där några gånger innan men det dumma är att det inte ligger centralt. Blir illa tvungen att åka med Gustav varje morgon isåfall, så vi får se hur jag gör. Antingen blir det det eller så kollar jag upp något i stan. Någon som bott i England och vet om någon bra gymkedja? 🙂

Nu ska jag och G sätta igång någon bra film och sedan sova, vi är helt slut. Klockan är bara åtta men det känns som att vi skulle kunna sova hela natten redan nu… 😛 Hehe. 

Hoppas ni haft en fin dag! Puss och kram <3

3 Kommentarer

 1. Emma säger:

  Kolla in Jenna Lovisa Nevrin på instagram/Youtube. Hon testade och recenserade olika gym i London när hon bodde där!! 🙂

 2. Julia säger:

  Vart är din fina hoodie ifrån? 🙂

  1. amandafranzen säger:

   Zara!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.