BRUNCH

Alltså MUMS! Dagens brunch ihop med Gustav var magisk. Jag beställde in en chiapudding samt pannkakor med nutella och grädde på, dock var det alldeles för mycket nutella så det blev lite för mycket för mina smaklökar, haha. Det kändes väldigt mastigt så jag ångrade lite att jag inte tog samma som Gustav, med bacon och sirap. Äsch! Gustav åt upp hälften så det gjorde inte så mycket. 😉

Chiapuddingen var däremot supergod och min juice likaså, den innehöll äpple, jordgubbar, ingefära och något mer som jag inte kommer ihåg… Men den var väldigt fräsch och ingefära är ju alltid bra. 🙂

Nu har jag alldeles precis kommit hem ifrån ett väldigt givande möte. Mycket roligt är på väg att hända framöver som jag ser fram emot! Ska bli kul att få ta med er på det. 🙂 Det känns bra att äntligen kunna lägga mycket mer tid på det jag tycker om att göra. Så skönt att vara klar med gymnasiet! 😀 hihi.

Nu ska jag ordna med lite saker på datorn innan jag och Gustav ska sätta igång med lite foodprep. 🙂 Ha en fin kväll! KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.