En ledig dag

Hej gänget! Hoppas allt är bra med er!

Igår hade vi en helt underbar dag. Vaknade upp till solsken som höll i sig hela långa dagen, det var varmt. RIKTIGT varmt. Men vi försökte att inte klaga för mycket (haha man är ju svensk) och begav oss ut på stan efter frukosten och lite mys på rummet. Vi var i stan runt lunchtid så vi beställde in Caprese-sallad och mojito, dock var mojiton så äcklig så det blev en alkoholfri lemonad istället. 😉

Orkar inte redigera bilderna men ni ser ju hur fint det är ändå.Efter lunchen vandrade vi vidare på bargatan, det var smockat med folk överallt, men det är kul, det blir en härlig stämning. Det är så mycket svenskar överallt så det känns nästan som att man är i Sverige. Vi köpte glass men den smälte alldeles för fort, vi shoppade på H&M för att svalka oss, och tillslut hamna vi under ett parasoll med en flaska prosecco att dela på allihop. Härliga tjejerna <3

Mot kvällen var det dags för middag med hela gänget som är här med samma agentur som oss. Det blev på restaurangen som jag tipsade om här om dagen, dock kom jag på att den inte heter Jameson Hahha, tydligen var det någon alkohol som hette så… man har ju koll… Not. Men den hette typ Stol I Wol eller något, fast med polsk stavning. 😉 hehe.

Det blev en burgare för min del igen. Den var så god senast så den slank ned gött i magen. 😉Sedan gick vi ned på torget och hängde med lite kompisar till tjejerna som också var här ifrån Sverige. Herregud vilket drag det var där nere! Gaaaalet!! Var hemma vid 12 och somnade som en stock, hade druckit alldeles för lite vatten så idag har jag varit extra noga med det!

Vi hörs snarast om dagen idag… PUSS

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.