Saftfest & lärarmiddag

Igår efter träning och studentfirande så var det dags för ännu ett firande! Vi har ju massa traditioner på vår fina skola, och en av dem är saftfesten som helt enkelt går ut på att vi marscherar in 3 och 3 och sjunger studentsången. Föräldrarna är där och rektorn håller lite tal, sedan dricker man saft och minglar! Inget märkvärdigt egentligen men det är ju ändå kul med traditioner innan studenten. 😉Såhär ser det alltid ut när vi tre försöker ta bild tillsammans… Hahah, någon kollar bort och någon fixar sig. Tillslut slutar det såhär…. Fella kollar in i fel kamera, Ellen har resting bitch face och koncentrerar sig så mycket på posen så hon glömmer av att titta in i kameran. Ja, det är inte lätt alltså. Men ibland får vi till det 😉Jag hade på mig en bekväm långklänning med slits på sidan ifrån Nelly.com. ÄLSKAR den, kommer använda den sååå mycket i sommar.

Efter kalaset var det dags för avfärd till nästa fest. Lärarmiddagen! Det är inget mindre än en middag ihop med lärarna. Det var supertrevligt och maten var SÅ god!! Äntligen känner jag.. det har varit många gånger som maten varit halvdan på våra tillställningar.Min favorit blev helt klart förrätten! Det var någon god skinka/Parma (nej jag har inte koll..) med kronärtskocka, parmesan, ruccola och citronolja! HERRGUD vad smakerna gifte sig i munnen. Detta ska jag verkligen ordna hemma någon gång. 😉Varmrätten blev lax med primörer och färskpotatis. Det var också helt otroligt gott! Lax är ju alltid en vinnare tycker jag. Mums!Min fina Fanny. <3Och min fina Alicia. <3Resten utav kvällen blev superbra. Vi minglade runt, skrattade, kramades och njöt av den sista traditionen ihop! Nu är det inte långt kvar. 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.