27 grader varmt

HEJ! Alltså WOW SVERIGE??? Vädret är helt otroligt. Imorse när jag och Gustav vaknade så var det redan 25 grader. Då var klockan runt 9 liksom. Hur galet är inte det?? Vi låg dock och drog oss länge idag, Gustav kom hem runt tretiden inatt och somnade väl vid 4, så vi var två trötta själar denna soliga morgon. Men vädret gjorde oss lite piggare så vi svirade om och tänkte åka till stan och bruncha! Det hade dessvärre hela Stockholms befolkning också tänkt haha, så vi fick tänka om och gå på lunch direkt istället. Vi hamnade på Broms på Karlaplan, jättefint ställe! Maten var god också, jag tog en gös! Efter maten åkte vi hemåt direkt. Gustav hade sen träning idag vid 15 så han släppte av mig hemma och åkte iväg, våra planer med havet fick ju tyvärr ställas in pga hans träning.. så tråkigt. Men vi funderar på att åka till havet senare ikväll istället! Det är ju så gudomligt varmt även om kvällarna. Härligt! 

Nu har jag bara solat på balkongen och tagit det lugnt, pluggade ända fram till klockan 1 igårkväll så jag är också ganska trött i huvudet. Gustav kommer hem runt fem så då ska vi bestämma vad vi ska hitta på! 🙂 Juste, gjorde precis en jättegod och fräsch smoothie. Frusen mango, ananas, kvarg, spenat, osötad nyponsoppa, citron och vatten hade jag i. SÅ god.Vet ni? Igår gjorde jag klart de sista uppgifterna på gymnasiet någonsin. Hur galet är inte det? Jag är KLAR med gymnasiet?? Kan inte förstå. Men det är en otrolig lättnad. Så ofattbart. Idag är livet verkligen lite extra bra. <3

Vi hörs senare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.