SOMMARDAG

Hej babes! Hoppas att allt är bra med er, har ni också haft det helt otroligt varmt idag?? Här i Stockholm är det helt galet varmt, runt 23 grader. Har dock känts som mer! Underbart.

Idag har jag varit ensam hela dagen, Gustav åkte iväg redan vid 8 på morgonen till sin bortamatch i Jönköping. Så jag har haft en hel dag för mig själv, Gustav är inte hemma förrän runt 2 inatt så det blir en kväll för mig själv också! Men jag ska inte klaga, har haft en jättefin dag faktiskt. Jag har strosat på stan i värmen, provat kläder och köpt lite nödvändigheter. Har dessutom vloggat en del under dagen så ni kommer få se mer av dagen när jag redigerat klart den! Antar att den kommer upp imorgon, eller senare ikväll. Vi får se! Vad tycker ni om dessa två byxorna?? Jag är lite osäker på de första men de på den andra bilden är helt otroligt fina. De är gjorda av linne, så bekvämt. Båda två är ifrån zara men inga fick hänga med hem, var tvungen att fundera lite… var dem snygga?Här har ni dagens outfit! 😀

Jeansjacka – H&M // Tisha – Mango // Jeans – 2ND ONE (råkade säga 2ND day i vloggen tror jag men det är fel så ni vet) // Väska – Gucci // Skor – Stan Smith

Detta blev dock på tok för varmt under dagen, men krigade på i värmen ändå. Har haft en mysig dag verkligen. Så fort jag kom hem ifrån stan så bytte jag om och begav mig ned till Ica för att köpa middag. Det skulle bli tacos i romansalladsblad men det är lite krångligt att äta så jag lade bara upp allt på tallriken till en stor tacosallad istället. Så gott verkligen. Hade kikärtor i salladen och alltså fasen vad gott det var! Kan verkligen rekommendera det.Nu sitter jag här i soffan och sippar på en Nocco. Samtidigt så kikar jag på Gustavs match på Cmore. Skall ta tag i lite plugg också och sedan ha en skön kväll för mig själv! Tror inte jag hittar på så mycket mer idag, kanske en promenad lite senare, vi får se! 🙂

Hoppas att ni haft en fin dag hörni. Imorgon skulle det bli ännu finare väder så då planerar jag och Gustav att åka till havet och grilla och sola, tänk att vädret redan tillåter det?! Vi får verkligen hålla tummarna att det fortsätter såhär nu i väderväg. 

PUSS!

4 Kommentarer

 1. Emma säger:

  Testa steka på kikärtorna nästa gång. De får lite nötigare smak – såå gott!

  1. amandafranzen säger:

   Åh I know, nästan farligt gott blir det då.. 😉

 2. Marie säger:

  Tycker första paret (byxor) var galet snygga, alltså de med vit rand. 🙂

 3. Tilde säger:

  Men du är ju så jäkla snygg alltså!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.