Rullar på

Runt 14-tiden idag var det lunchdags. Vi måste sluta unna oss men det är svårt när det finns så mycket goda alternativ.. Reload Superfood Bar har verkligen tagit oss med storm och vi kan inte hålla tassarna borta ifrån deras sallader, bowls och smoothies… så det fick bli det även idag, känns som att vi hänger där alldeles för ofta, men vad fasen, man måste leva lite också, och dessutom är ju maten både nyttig och gudomligt god!Man får ju mixa en egen sallad, min standard är denna, med blandsallad, quinoa, morötter, rädisor, champinjoner, rödkål, fetaost, oliver och kyckling, blandat med vinägrette! Såå jävulskt god. En Nocco på det och man har bästa lunchen framför sig! Gustav hade ätit lunch på anläggningen innan men han tog en acai bowl, sååå god den med. Detta avnjöt vi i solen. Livskvalité om något!

Därefter drog vi och tvättade bilen! Känns som en standardsyssla för oss nu för tiden. Tycker nästan att det blir roligare och roligare för varje gång haha! 😛Jag hade på mig en riktigt bekväm outfit. Köpte en ny hoodie och en ny jeansjacka på H&M igår! En vanlig svart hoodie ifrån herravdelningen, ville ha en oversize, så hittade denna för 199kr, samt jeansjackan för endast 349kr! Värsta kapet. Slängde på mig ett par kostymbyxor på det sen va jag redo för dagen!Sedan blev det en kaffe på Mellqvist, känns som att dem flesta dagar ser ut såhär. Men det blir lite så. En aktivitet per dag typ, och båda dessa ställena levererar alltid på topp. Kaffet på Mellqvist är grymt. 

Nu har vi chillat hemma i flera timmar, jag har sjukt ont i svanken.. så har till och med fått ta en alvedon. Har länge haft problem med den till och från, men nu anar jag att det kan vara sängen vi har här i lägenheten som kan var boven i dramat. Allt för ofta vaknar jag upp med ont i ryggen när jag är här.. 🙁 Jättetråkigt! Vi vill inte köpa ny säng här heller, känns som en sjukt tråkig kostnad för att bara ha fram till i Juli. Men vi får se om det blir bättre, har vaknat upp efter en nap nu och det känns ändå lite bättre efter en alvedon.

Nu håller vi på att laga middag, det blir lax. Ska faktiskt bli jättegott! Hoppas att ni haft en fin dag hörni, det har jag haft trots att jag varit ganska trött! 

PUSS på er! <3

1 Kommentar

  1. antonia säger:

    hej!! hade varit superkul att få se på bloggen vad du äter under en hel dag, lixom från frukost till du går och lägger sig!! din kropp är amaaaazzing

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.