MIN DAG + TRÄNING

HEJ! Hoppas att ni haft en bra måndag! Det ha jag haft faktiskt. Startade med sovmorgon, lite jobb på förmiddagen och sedan fortsatte jag vidare till skolan för några ynka lektioner. Denna dagen har gått ruskigt fort, men jag klagar inte för jag har haft en bra dag idag.Väl i skolan bockade jag av en religionslektion och en ”SA” lektion. Direkt efteråt så begav jag mig till gymmet och fick till ett grymt jävla pass! Revansch ifrån igår helt klart. Det blev rygg, rumpa och lite kondis på slutet! Allt kändes rätt idag, träningskläderna, musiken i lurarna, folktomt på gymmet och riktigt bra pump. Perfekt! 

Mina övningar idag:

Rygg:

10 min x-trainer

Latsdrag (dropset)

Enarmslatsdrag

Smalt grepp – latsdrag

Latpulldown i cable

Tricepcurls

Axelpressar

Hantelrodd

Rumpa:

Legkickbacks i maskin

Hip Abductor med vikt + miniband

Legkickbacks med miniband

Rumplyft liggandes på bänk med miniband

Cardio:

15 min intensiv trappmaskinTights & hoodie – NIKE // Skor – Adidas NMD // Keps – New Era

Nu har jag precis avnjutit min middag som ni såg i förra inlägget. Resten av kvällen skall spenderas framför datorn med plugg i högsta hugg, kuuul… Är riktigt avis på G som är i marbella just nu.. Saknar värmen något otroligt!!! Får kanske trösta mig med ett bad eller liknande senare ikväll.. 😉 

Imorgon är det tisdag och legday för mig på träningsschemat. Har en relativt kort skoldag så det skall nog bli en bra dag imorgon också! 

Ha en fin kväll! PUSS

1 Kommentar

  1. Anna säger:

    Hur sminkar du dig?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.